Author Topic: Cel mai bun site de minerit pe baza de contracte  (Read 864 times)

Offline Macron1

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Cel mai bun site de minerit pe baza de contracte
« on: December 06, 2014, 08:02:04 AM »
Salut,

Dupa seculare cautari si incercari de a face un cent de la tastatura m-am impiedicat de un site, de pe la preteni, de se certau ei intre ei cat de bun sau cat de rau e, si m-am scobit prin wallet de am investit si in asta, nu ca ar fi fost prima oara cand ar fi sa astept 3 ani pentru un ROI. Zis si facut. Pus lovelele pe site, pus site-ul pe lista de transplante pentru asteptarile obisnuite ... Controlat site-ul, si ca sa vezi, surpriza ... am zis ca e vreo eroare, ca nu se poate, ca nĂ¡re cum, dar astia chiar mi-au dat loveaua inapoi, si cu o cireasa in plus. Ca sa fie si mai groasa treaba, am reinvestit, si iaca ca acum ma aflu la o investitie pe un contract de 3000 de euro si am un venit de 1500 de euro pe luna ... si ma mananca palma sa mai iau un contract de 5000.

Ma rog, sunt niste chestii care cam trebuie stiute, se pot si pierde banii daca nu esti atent, dar daca eu am reusit si stiu chitibuselile astea, na, ce sa fac, le  spun la concetateni, sa ne creasca si noua nivelul marii...

Luati de va documentati http://cointellect.com/?code=a20c22fa si incercati sa vedeti si voi cum se simplifica lucrurile. Un sfat initial ar fi sa nu va complicati cu contratul demo, nici cu cel de 99, cel mai bun pt un inceput e cel de 300, cu un ROI de 2 luni, pacat ca e limitat la 5 bucati.
Va stau la dispozitie pt alte info ...

Bafta la tarnacoape!