Author Topic: Litecoinmania! Ostan litecoineja  (Read 2296 times)

Offline janthra

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Litecoinmania! Ostan litecoineja
« on: March 24, 2014, 06:23:50 PM »
Morjens kaikille ! Olen  kiinnostunut ostamaan litecoineja päivän hintaan ja kaipaisin muutenkin kaikkia hyviä neuvoja ja ideoita& yhteistyötä kaikissa litecoiniin liittyvissä asioissa + opettajaa miten louhitaan litecoineja ym /tai vaihtoehtoisesti on kaupan erilaista tavaraa aina hopearahoista alkaen.Tai laitan ilmoja esim. Huuto nettiin mistä voi ostaa litecoineilla.Tilaa minulta lista tavaroista joita vaihdan litecoineihin. Tavoitteena on tavata ihmisiä henkilökohtaisesti  näin alkuun eli ihan face to facej ja samalla vaihtaa mielipiteitä & järjestää litecoin tapaamisia jos vaan  löytyy. kiinnostuneita ihmisiä. Liikun seuraavissa paikoissa. LAHTI/TAMPERE/KOUVOLA/JOENSUU/OULU...mahdollisesti muutkin paikat.

Offline sisupilotti

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Litecoinmania! Ostan litecoineja
« Reply #1 on: March 31, 2014, 07:13:54 PM »
Morjens ja tervetuloa messiin!  :)

Itselläni ei valitettavasti ole nyt mistä myydä, holdaan toistaiseksi vähiäni. Kannattaa liittyä Facebookissa Suomen Kryptovaluuttaryhmään ja kysyä sieltä, +100 henkilöstä saattaakin löytyä sopiva myyjä. Toinen paikka on www.litecoinlocal.org, siellä voi sopia myyjän kanssa kasvotusten tapaamisesta. Tosin siellä näyttäisi olevan vain yksi suomessa käteisellä myyvä, mutta kannattaa laittaa ostoilmoitus kuitenkin.

Suomalaisista pörsseistä hieman. Ilmeisesti Bittiraha.fi laajentaa kevään aikana Bittipörssiä mm. lisäämällä Litecoinin valikoimiinsa. Toisen suomalaisen, Coinmotionin, voisi kuvitella myös lisäävän Litecoinin aikanaan. Jälkimmäinen tietenkin vain omaa arvuutteluani.

Muropaketilta tuli hiljattain hyvä artikkeli Litecoin-louhinnasta. MuroBBS:ssä on myös ketju louhinnasta. Ja jos englanti taipuu niin niin litecoinwikissä on linkkejä ihan päteviin ohjeisiin.

Litecoin-harrastajien tapaaminen on kyllä hieno idea! Pitäisi ensin kartoittaa paljonko halukkaita löytyy. Ehkä jos lyöttäydytään yhteen muun altcoin-scenen kanssa niin saataisiin riittävästi porukkaa kasaan? Ainakin Dogecoinilla luulisi suomestakin löytyvän harrastajia.

Offline sisupilotti

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: Litecoinmania! Ostan litecoineja
« Reply #2 on: April 07, 2014, 12:21:23 PM »
Wou. Ehkäpä turvallisin ja helpoin tapa hankkia litecoineja:

https://btcstore.eu/Litecoin-paperilompakot?language=fi